24 dic 2007, 1:25

Нека спрем 

  Poesía
735 0 5
Нека спрем за малко -
ти не си това, което търсих.
Нека спрем за малко -
ти не си това, което чаках.
Трудно е отново да призная пред себе си -
ти не си човека от моите мечти.
Трудно е отново да остана сама
и да заживея в реалността.
Трудно е, но в теб не откривам любовта.
Нека всеки тръгне по своя път,
безмислено е да живеем чужд живот
и да бъдем други хора в собствената си плът!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??