25 feb 2012, 1:46

Нека света е дом за нас 

  Poesía » De amor
708 0 0

Този свят скучен и тъжен

е без чудесата.

Този свят в дом за нас

да превърнем с красотата.

Този свят скучен и тъжен

е без чудесата.

Този свят в дом за нас да

превърнем с добротата.

Много са децата по света,

чакащи радост, топлота.

Нека приятели да бъдем,

нека търсим пролетта.

Нека има мир за всички

деца по света.

Този свят скучен и тъжен

е без чудесата.

Този свят в дом за нас

да превърнем с добротата.

Зная, че хората добри

носят късмет в трудни дни.

Нека приятели да бъдем.

Нека търсим пролетта.

Нека има мир за всички

деца по света.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??