16 dic 2010, 18:38

Нека съм музика 

  Poesía
1383 0 14

Ако ме видиш някога, 
че плача, 
не ме прегръщай
и не ме целувай!
Остави ме сама! 
Въздишка съм, 
капка дъждовна, 
сълза от лоза. 
По стъклото 
пълзяща тъга -
спри ме с пръст
и отново ме нарисувай!
Не искам 
да съм скрита надежда,
нека съм музика, 
лъч светлина! 

Ако ме поискаш някога, 
нека съм твоя магия, 
мелодия тиха, 
цвят от дъга, 
вино пенливо 
в чаша кристална 
с биле омайно, 
разлято по твоите вени.
Ако ме имаш някога, 
прегърни ме 
и не ме пускай никога -
искам така 
до край 
да ме вдишаш,
да срещна очите ти 
с дъжд персеиден в 
залезен ден!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??