28 dic 2007, 11:06

Нека вали 

  Poesía » De amor
854 0 1

Ти си отиде, в мен боли,

а дъждът навън вали.

Всичко свърши, забрави

ти за миналите дни...

Нека вали дъжд, нека вали,

за да прикрие моите сълзи.

Нека вали дъжд, нека вали,

остава тъгата в моите очи.

© Emil Angelov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжно...
    Нека тази тъга не остава за дълго в твоите очи!!!
    Поздрав за хубавия стих!
Propuestas
: ??:??