28.12.2007 г., 11:06 ч.

Нека вали 

  Поезия » Любовна
849 0 1

Ти си отиде, в мен боли,

а дъждът навън вали.

Всичко свърши, забрави

ти за миналите дни...

Нека вали дъжд, нека вали,

за да прикрие моите сълзи.

Нека вали дъжд, нека вали,

остава тъгата в моите очи.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно...
    Нека тази тъга не остава за дълго в твоите очи!!!
    Поздрав за хубавия стих!
Предложения
: ??:??