И тази нощ сънят не идва при мен,
затварям очи и пак за теб ще мечтая,
ти ли открадна ми сладкия сън,
който аз чакам отдавна?
Ела тогава с теб да запалим нощта
и нека от жарки страсти изгаря,
преплетени нека бъдат нашите тела,
с любов и нежност да стигнем до Рая.
С устните свои тихо шепти
и нека ръцете горещи говорят,
по моето тяло ти ги плъзни,
накарай ме сладко да стена в наслада.
Сърцата в ритъм да бият в едно,
телата в любовен танц да изгарят,
с езика картини рисувай по мен,
сладък екстаз ти ми дарявай.
Подлудявай ме, цялата нека жарко трептя,
своята мощ на мен подарявай,
накарай ме името твое пак да крещя
и нека заедно да стигнем до края.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados