8.07.2014 г., 19:40 ч.

Нека запалим нощта 

  Поезия » Еротична
799 0 0

И тази нощ сънят не идва при мен,

затварям очи и пак за теб ще мечтая,

ти ли открадна ми сладкия сън,

който аз чакам отдавна?

 

Ела тогава с теб да запалим нощта

и нека от жарки страсти изгаря,

преплетени нека бъдат нашите тела,

с любов и нежност да стигнем до Рая.

 

С устните свои тихо шепти

и нека ръцете горещи говорят,

по моето тяло ти ги плъзни,

накарай ме сладко да стена в наслада.

 

Сърцата в ритъм да бият в едно,

телата в любовен танц да изгарят,

с езика картини рисувай по мен,

сладък екстаз ти ми дарявай.

 

Подлудявай ме, цялата нека жарко трептя,

своята мощ на мен подарявай,

накарай ме името твое пак да крещя

и нека заедно да стигнем до края.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??