18 nov 2005, 11:51

Неканен 

  Poesía
764 0 3
                             Ти, който влезе неканен в душата ми, 
                              стопли с обич сърцето, в очите твои
                              видях скрито синьото на небето.
                          
                           Остави ми  само късче от него-
                                  за студените зими и горещи лета,
                                      от спомени -  при теб да се спра!

                              Ще ме обгърнат с нежност ръцете ти..
                                     Целуни ме,   
                                уморена в тях да заспя!   

© Евелина Мавродиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??