5 sept 2007, 15:17

Нелепи извинения 

  Poesía
2706 0 7
Спести си мили обещания!
Вземи деня и бягай скришно.
О, стига вече оправдания!
Да гледаш топло е излишно.
Задръж си всички извинения,
извършвай грехове човешки.
Сграбчи наивни убеждения
и пак тръгни към свойте грешки!

© Петя Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??