Sep 5, 2007, 3:17 PM

Нелепи извинения 

  Poetry
2705 0 7
Спести си мили обещания!
Вземи деня и бягай скришно.
О, стига вече оправдания!
Да гледаш топло е излишно.
Задръж си всички извинения,
извършвай грехове човешки.
Сграбчи наивни убеждения
и пак тръгни към свойте грешки!

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??