12 sept 2008, 22:20

Немощ 

  Poesía
402 0 1

Живот, който те въвлича
в трудности и те привлича
към дъното на океана,
падаш, от жестокост уморена.

 

Свят на мрак и пустота,
на жестока самота,
един миг на щастие
и всичко рухва - проклятие.

 

Стая, в която се задушаваш,
викаш, но късно проумяваш:
никой ни те чува,
на никой не му пука.

 

Четири стени - смаляват се,
не дишаш - задушаваш се.
Искаш сълзите да спрат,
мечтите да не отлетят.

 

Остров, на който няма живот.
Мъртвешка тишина - един роб
на тежката съдба,
без право на мечта.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е хубаво браво на теб радвам се че първа аз ще напиша коментар за произведението ти
Propuestas
: ??:??