31 oct 2017, 21:38

Умора от "любов" 

  Poesía » De amor, Filosófica, Versos blancos, Verso libre
742 1 0

Уморена от фалшива любов,
от фалша в сърцата,
от фалша в лицата,
от студени докосвания,
от бързо сменящи се лица на екрана...

 

Уморена от "новият век",

от едни и същи разговори,

от безлични въпроси,

от хора без сърца,

от самота.

 

Уморена от "раздаване"

на късчета от сърцето ми,

на времето ми,

на съня ми

на ума ми.

 

Започвайки отначало

все по-близо е

краят на "мен".

 

 

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??