14 feb 2020, 10:53

Ненаситно 

  Poesía » Erótica
569 1 0

Бели сутрешни птици
са пръстите ти,
и накацват по голата кожа
на гърдите ми


и в подножието им
пият капчици сън.
Невъзможно е
да ги спра със косите си


да не тръгнат надолу
подир сенките
на среднощните страсти;
търсят още умора,

 

до ненасита,
търсят още умора от щастие...

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??