9 nov 2012, 12:18

Неназовимото 

  Poesía » De amor
543 0 7

Неназовимото с най-прости думи...

То спи във тебе и във мене,

мостове спуска помежду ни,

запалва мисли и вселени.

 

Рисува край или начало...

Неназовимото с тъга и мъдрост.

Предрича миг от нещо цяло,

забравило и свян, и възраст.

 

В постелята виновно ляга,

без страх задава ни въпроси,

невидимо виси над прага

и щастие внезапно носи.

 

Неназовимото отдавна

познава ни, на нас прилича.

Дели живота ни по равно

с две кратки думи: „Аз обичам!”

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??