16 jun 2012, 22:15

Ненужно е 

  Poesía » De amor
564 0 2

Ненужно е

 

 

Не ми ги разправяй топлите думи,

че в гърдите ми пламък не палят.

Там клони се люшкат и вълчи вой

се долавя.

 

Не ми подарявай нежност в кутийка,

такива много имам на рафта.

От тях мирише на син цвят

и аз така - незабравка.

 

Не ми го искай това обяснение,

че безсмислици не ми се бърборят.

Ти беше от внезапните пориви,

те любов не могат да договорят.

                      

© Анелия Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??