Ненужно е
Не ми ги разправяй топлите думи,
че в гърдите ми пламък не палят.
Там клони се люшкат и вълчи вой
се долавя.
Не ми подарявай нежност в кутийка,
такива много имам на рафта.
От тях мирише на син цвят
и аз така - незабравка.
Не ми го искай това обяснение,
че безсмислици не ми се бърборят.
Ти беше от внезапните пориви,
те любов не могат да договорят.
© Анелия Драгиева Всички права запазени