4 ago 2009, 18:25

Необещаващо... 

  Poesía
604 0 11

                                                                                           ... zamanı gelince gideceksin...

 

като докосване...

 

когато слънцето

погалва

върховете

 

преди да се стопи

по пясъка

с деня

 

когато птиците

замират

неочаквано

 

и по скалите

стене

приливна вълна...

 

...

 

когато се усмихва тишината

когато се събуждам недопята...

когато пръстите ми

тъсят те

когато си тъга...

 

като докосване

по устните –

 

необещаващо...

 

като избрулена

във празното

следа...

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??