... zamanı gelince gideceksin...
като докосване...
когато слънцето
погалва
върховете
преди да се стопи
по пясъка
с деня
когато птиците
замират
неочаквано
и по скалите
стене
приливна вълна...
...
когато се усмихва тишината
когато се събуждам недопята...
когато пръстите ми
тъсят те
когато си тъга...
като докосване
по устните –
необещаващо...
като избрулена
във празното
следа...
© Бехрин Все права защищены
Прегръщам те!!!