26 jun 2018, 1:43

Необратимо? 

  Poesía
165 0 0

Родното морско крайбрежие
с кѝчовски пълно градежи е,
морската прелест закриващи
и с бездуховност заливащи...

 

С псевдокитайска стена
силните с власт - на деня -
без да ги някой възпре,
суша делят от море...

 

....................................................................

 

Необратимо да è? -
Не! -
Ала нè днес понè...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??