Родното морско крайбрежие
с кѝчовски пълно градежи е,
морската прелест закриващи
и с бездуховност заливащи...
С псевдокитайска стена
силните с власт - на деня -
без да ги някой възпре,
суша делят от море...
....................................................................
Необратимо да è? -
Не! -
Ала нè днес понè...
© Стоян Минев Все права защищены