23 mar 2013, 10:30

Необяснима любов 

  Poesía » De amor
935 0 2

Как да обясня

любов необяснима?

Боли ме и плача,

но пак те копнея!

Къде си, търси те в тъмнината,

заслепена и измамена душата?

Опитвам се да те забравя,

но уви не се получава!

© Снежана Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??