23 мар. 2013 г., 10:30

Необяснима любов 

  Поэзия » Любовная
937 0 2

Как да обясня

любов необяснима?

Боли ме и плача,

но пак те копнея!

Къде си, търси те в тъмнината,

заслепена и измамена душата?

Опитвам се да те забравя,

но уви не се получава!

© Снежана Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??