23.03.2013 г., 10:30 ч.

Необяснима любов 

  Поезия » Любовна
868 0 2

Как да обясня

любов необяснима?

Боли ме и плача,

но пак те копнея!

Къде си, търси те в тъмнината,

заслепена и измамена душата?

Опитвам се да те забравя,

но уви не се получава!

© Снежана Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??