21 mar 2011, 11:18

Необяснимо 

  Poesía » Otra
746 0 3

Страх, страх,

любов и страх -

това изпитвам към теб.

Не разбрах

защо е така.

Чувствата напират.

Боли

и болката

сладка е.

Не разбрах.

Но те искам

и те мразя.

Не разбрах.

И ми е трудно...

да живея.

Защо е така?
Измислям си

и розовите сънища,

и мечтите.

 

http://vbox7.com/play:d821a68b

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??