13 mar 2013, 22:21

Неочаквана промяна 

  Poesía » De amor
445 0 0

Празно е в душата ми,

тихо кръвта ми кипи,

плачат мечти уморени,

сърцето ми плахо мълчи.

 

Предателство те съсипа,

взе си от теб порой сила,

тялото ти в унес потъна,

в очите ти угасна света.

 

Боли ме да те гледам,

обичам те и това ме разлива

на сълзливи реки по сухата пръст,

приличам на вода от ожаднял изпита.

 

Не мога да свестя сега без теб  

като черна звезда съм сред безброя,

а ти си до мен, но си вече друг -

угаснал пламък, топлина студена.  

© Ети Крумова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??