20 dic 2008, 21:50

Неочаквана среща 

  Poesía » De amor
1060 0 0
Неочаквана среща

Не вярвам аз, но може би си ти
или толкова приличаш на нея,
дали си истинска като преди -
да те докосна аз не смея.

© Михаил Михайлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??