6 sept 2017, 10:36

Неочаквано спасение 

  Poesía » Filosófica
774 1 0

Ден! Небе! Колело!

Слънце! Жар! Зло!

Къща! Майка! Баща!

Бебе! Усмивка! Игра!

 

Нощ! Сън! Тъмнина!

Дете! Креват! Бъднина!

Вятър! Буря! Пламък!

Искра! Огън! Трясък!

 

Пожар! Хаос! Прах!

Мечти! Писъци! Крах!

Мрак! Ужас! Лица!

Вопъл! Сълзи! Сърца!

 

Трепет! Мъка! Покров!

Пожарникар! Очи! Зов!

Надежда! Готовност! Страдание!

Живот! Борба! Желание!

 

 

© Андон Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??