30 jun 2023, 17:37

Неотложност 

  Poesía
267 0 0

В небето, в светъл юнски ден,

грак гарванов остави дълга диря.

Градът отдолу вече е смутен,

въпроси неотложни го раздират,

а отговорът тук е, в този камък отвален.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??