24 jul 2007, 17:05

Неозаглавено 

  Poesía
675 0 0
 

Нямам обяснение за това,

защо ме остави сама...

Има и много други неща,

които искам да разбера.

Боли ме заради любовта...

Боли ме, защото тя умря...

Умря... дали защото ти решил си така?

Да ме изоставиш,

любовта  ми да забравиш

и в миналото да я погребеш...

Но помни, че когато до друга устните си ти допреш,

ще си представяш всеки път,

че целуваш мен, а не нея...

Когато тя се смее,

ще си спомняш с болка как аз се смея...

Когато е щастлива и радостно си пее,

също ще се сещаш ти за мене!

Не можеш просто ей така,

да заобичаш някоя жена,

и да забравиш без тъга за предишната!

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??