Искам вечно твоя да съм,
дори по време на сън.
Всяка сутрин, обед, вечер
да показваш колко си сърдечен.
Целувка тук и целувка там,
важно е да не те предам!
Никога не искам да си сам,
даже и аз като съм там.
Силно се надявам да ми кажеш,
ако повече не ме желаеш.
Знам, не съм достаъчно добра,
но искрено ти се кълна,
че искам твоето сърце да покоря
и цял живот да му се сладя.
© Ганка Todos los derechos reservados