4.12.2019 г., 10:19 ч.

Неподправеност 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
545 0 0

Искам вечно твоя да съм,

 

дори по време на сън.

 

Всяка сутрин, обед, вечер

 

да показваш колко си сърдечен.

 

Целувка тук и целувка там,

 

важно е да не те предам!

 

Никога не искам да си сам,

 

даже и аз като съм там.

 

Силно се надявам да ми кажеш,

 

ако повече не ме желаеш.

 

Знам, не съм достаъчно добра,

 

но искрено ти се кълна,

 

че искам твоето сърце да покоря 

 

и цял живот да му се сладя.

© Ганка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??