10 jul 2009, 20:25

Неподсказващо 

  Poesía
457 0 2

Знаеш ли колко са гъсти

косите ми,

знаеш ли очите ми

колко са пъстри,

знаеш ли ръцете ми

как могат да галят,

знаеш ли нозете ми

как ще те приласкаят,

знаеш ли снагата ми -

огньове запалва,

знаеш ли душата ми -

тънеш в забрава.

Нищо не знаеш,

не предполагаш дори

и не очаквай -

няма да ти подскажа,

сам си отговори.

http://vbox7.com/play:4353c578

© Мария Динева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??