В мен бушуват
страсти.
Непокорна.
А вятърът в лицето ми се плиска.
Непокорна.
Присъствието ти не може
да ме
стопли.
Непокорна.
А може би е много
това, което искам-
от теб.
Непокорна
и по-самотна от Луната
съм.
Ела и покори ме!
Непокорна.
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados