20.09.2009 г., 20:51 ч.

Непокорна 

  Поезия » Еротична
687 0 2

В мен бушуват

                    страсти.

Непокорна.

А вятърът в лицето ми се плиска.

Непокорна.

Присъствието ти не може

                              да ме

                                    стопли.

Непокорна.

А може би е много

                   това, което искам-

                                     от  теб.

Непокорна

и по-самотна от Луната

                                    съм.

Ела и покори ме!

Непокорна.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??