2 feb 2010, 21:04

Непотребна 

  Poesía » Otra
482 0 1

Прогонвам себе си от същността си.

От мен се стичат капки пот.

Отровна и омайваща самотност

ме повлича със заучен ход.

 

Прогонвам днес нас от съня си.

Мъча се в тишината да мълча.

Обричаща, злокобна самоцелност

ще унищожи у теб и мен страстта.

 

Прогонена и непотребна бродя.

Угасна в мен и светлината на скръбта.

Отлъчена от своята невинност,

ще сънувам как ухае любовта.

 

Прогонена от своето убежище,

ще чувам как светът около мен се смее...

Миналото се повтаря неизбежно.

А да се бори моето съзнание не умее...

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Колко точно изказване в рими... Много ми харесва
Propuestas
: ??:??