30 ago 2011, 13:06

Непотребна 

  Poesía » De amor
506 0 2

С незаслужени сълзи си плащал твои болки!

Причинени ти от тази -

студената на обич със смразяващи ръце!

Мъчил си се да прикриеш тъмнината

в тъжното, обрулено лице!

За обич с обич се заплаща -

неофициален ще да бъде тоз закон!

А твоето сърце горчиво се разплаща,

незаслужило гнева на онзи ден!

Вярвай, ще си непосилен,

ако се опитваш да я върнеш ти!

Щом теб е напуснала,

няма и да иска да се върне, разбери!

Но твоите очи все още в пътя замъглени гледат!

Очакват тихите ú стъпки от тъмата черна, непрогледна!

Само ще ти кажа: Щом не се завръща, утеха в друг намира!

Щом сега не те прегръща, знай за теб е Непотребна!

 

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??