Никога не съм си мечтал да открия уникално цвете като теб,
толкова красиво, нежно и неповторимо,
прекрасна не само отвън, но и отвътре,
само това, че те има прави денят ми слънчев,
от както те срещах, всичко се промени и стана по-невероятно и по-красиво,
не мога да повярвам как една толкова красива душа огрява моята,
неповторимите ти зелени очи предлагат поглед към една красива жена,
ти си очарователна и неповторима, не го забравяй,
лъчезарността ти носи радост, а прегръдката ти утеха,
ти си невероятна и аз се радвам, че те познавам,
ти си силна и аз черпя сила от теб,
ти си способна да направиш нощта в ден и болката в радост,
ти си едно неповторимо цвете...
© Лъв Todos los derechos reservados