Nov 20, 2021, 11:13 PM

Неповторимо цвете 

  Poetry » Love
446 0 2

Никога не съм си мечтал да открия уникално цвете като теб,

толкова красиво, нежно и неповторимо,

прекрасна не само отвън, но и отвътре, 

само това, че те има прави денят ми слънчев,

от както те срещах, всичко се промени и стана по-невероятно и по-красиво,

не мога да повярвам как една толкова красива душа огрява моята,

неповторимите ти зелени очи предлагат поглед към една красива жена,

ти си очарователна и неповторима,  не го забравяй,

лъчезарността ти носи радост, а прегръдката ти утеха,

ти си невероятна и аз се радвам, че те познавам,

ти си силна и аз черпя сила от теб,

ти си способна да направиш нощта в ден и болката в радост,

ти си едно неповторимо цвете...

 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??