15 may 2005, 15:28

Непознат 

  Poesía
815 0 2
Не те познавам, нито ти познаваш мен,
от теб не искам нищо,
освен жарта да върнеш в въглените черни,
да бъдеш сам за себе си едно огнище.

От танците на чуждите ходила
утъпкана е твоята постеля,
но вярвам, че във тебе има сила
различен ритъм да отмериш.

Не те познавам, нито ти познаваш мен,
от мен не искай нищо,
аз още пазя своята жарава,
за другите невидима, и чиста.

© Пламена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??