18 jun 2006, 11:36

Непозната любов 

  Poesía
611 0 2
Говориш с поглед нежен,
минавайки край мене всеки ден,
тихо твоите думи ми нашепват:
"Обичам те, бъди със мен."

Копнееш ти да бъдем двама,
да споделяш с мен и мрак и светлина,
 влюбен си в мен, аз зная,
обичаш ме със страст и топлина.

Желанието в теб не гасне,
а расте наред с любовта -
чувството така познато
между двама непознати, споделящи света...




© Гина Златанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??