28 abr 2013, 10:58

Непозната любов 

  Poesía » De amor
631 0 3

          НЕПОЗНАТА   ЛЮБОВ

 

Край езерото в залез топъл

разстила слънцето лъчи.

От птичи песни – нежен вопъл

и вятърът смутен мълчи.

 

Далече на брега отсрещен

стои мъжествен силует познат.

Той е там, в душата ми заклещен,

но за очите мои непознат!

 

Ела, Любов, по слънчева пътека,

разстлана върху водна шир,

при мене ти, ела сега и нека

в душите ни настъпи мир!

 

И да полетим към небето от ванилия,

преплетени тела да извисим!

Да сме щастливи в нашата идилия,

че живота свой ще споделим! 

 

                 2006 г.

© Иванка Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??