13 ago 2008, 10:25

непознати 

  Poesía » De amor
854 1 2
Нека бъдем непознати,
както ти реши!
Всичко бе прекрасно,
но го прекрати!
Моята усмивка,
ти я заличu!
Нека си виновен,
заслужаваш си!
Срина и на пепел
малкото дори!
И ме нарани,
знаеш го, нали?!

© НадИтуУ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??