13 авг. 2008 г., 10:25

непознати 

  Поэзия » Любовная
849 1 2
Нека бъдем непознати,
както ти реши!
Всичко бе прекрасно,
но го прекрати!
Моята усмивка,
ти я заличu!
Нека си виновен,
заслужаваш си!
Срина и на пепел
малкото дори!
И ме нарани,
знаеш го, нали?!

© НадИтуУ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??