Aug 13, 2008, 10:25 AM

непознати 

  Poetry » Love
839 1 2
Нека бъдем непознати,
както ти реши!
Всичко бе прекрасно,
но го прекрати!
Моята усмивка,
ти я заличu!
Нека си виновен,
заслужаваш си!
Срина и на пепел
малкото дори!
И ме нарани,
знаеш го, нали?!

© НадИтуУ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??