Безброй слънца умират и се раждат.
Безшумни ветрове рушат скали.
Вълните брегове дълбаят,
но не отмиват твоя лик.
Под облаците с теб мечтаем.
В дъжда усмихнати вървим
и сякаш устремени към безкрая,
където пак с любов ще се родим.
© Радостина Попова Todos los derechos reservados