16 oct 2012, 16:56

Непростима любов 

  Poesía » De amor
783 0 5

 

 Непростима любов

 

Ти за мен си една

непростима любов.

Разтопила ме,

без да се случи.

Ти за мен бе вихрушка

от оня потоп,

който пагубни страсти отключва.

 

Сякаш стреснат от гръм,

нямах вече слова,

но просветна

светкавица сетна...

Ти трептеше пред мен –

живо стръкче трева.

Мокра... Гола...

Любов като цвете.

 

Казват - стара любов

не държала ръжда.

Но разбрала,

че вече ме имаш –

предпочете навън

да се любиш с дъжда.

И остана...

Любов непростима.

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??