25 jun 2020, 18:41

Неразбираемо 

  Poesía » Otra
380 0 0

 

 

Недей, човече!  Грешка ще бъде отново 

да долееш отредената ти чаша с живот!

По-добре с наслада я ти изпразни

и спри да търсиш сред звезди своя Кивот.

 

Едва ли някой някога теб ще упрекне

нещо недочул, недопрочел, неразбрал,

незапомнил какво и защо си написал –

ода за Епикур или своя последен хорал...

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??