16 ene 2013, 7:54

Неразбран 

  Poesía » Filosófica
579 0 2

Мислите ми стигат надалеч,
по-далеч от вашите изглежда.
Мислите сега са моят меч,
но вий все пак мислите ме за невежа.

 

Казвате, че бихте ме разбрали,
но щом опитам да ви споделя,
ахвате като обезумели
и осъждате ме веднага.

 

Към вашия "човешки род"
мислите, че принадлежа,
но аз не искам да съм роб
със ограничени сетива.

© Пламен Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за хубавите коментари
  • Към вашия "човешки род"
    мислите, че принадлежа,
    но аз не искам да съм роб
    със ограничени сетива....Как си го казал само! Поздрави!
Propuestas
: ??:??