19 abr 2012, 22:43

Неразбрано 

  Poesía » De amor
556 0 0

Тръгна си внезапно! Без Сбогом!

Само с думите: "Нека останем приятели, но добри!"

Не попита дори мен дали ме боли...

 

Тръгна си, а какво ми остави?!

Спомена за теб и пропития

аромат на магнолия...

 

Тръгна си! Назад дори за миг не се обърна,

нали аз ти забраних!

Но ти така и не разбра,

че от гордост сълзите от тебе скрих!

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??