4 mar 2008, 10:56

Неразбраност 

  Poesía
484 0 2

Болката!
Отново я усетих.
Ах, тази моя неразбраност...
Защо ме кара да боли?!

 

 

 

Опитах да се скрия!
Напразно...
Неразбраност, моля те, върви си!
Колко съм безсилна...

 

 

 

Ти караш ме да съм фалшива!
Просто ще избягам.
В някой ще се въплатя!
Илюзии...

 

 

 

Не се страхувам!
Вече нямам сили за това.
Реши най-сетне да си тръгнеш...
Защо страхувам се сега?!

 

 

 

Отиде си!
Била си милостива.
Каква заблуда...
Просто си се сляла със душата!

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотен стих!Много ми хареса!поздрав!
  • Хареса ми, Дона!
    Много хубав стих!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??